Kom jij ook tweede pinksterdag naar Woonboulevard Almelo?

Geplaatst op

2de PINKSTERDAG is er een spectaculair parcours op Woonboulevard Almelo! Leg dit zo goed mogelijk af (spelbegeleiders schrijven tijd/ punten op) en maak ieder uur kans op 4 entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn! Om de kleinere kinderen ook een kans op deze leuke prijs te geven krijgt ieder kind ook een lootje!
Ieder uur worden er dus ook 4 entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn verloot!

Spelregels: Je kunt maar 1 x winnen en daarna mag je niet wederom deelnemen! Dit om iedereen een kans te geven op deze giga leuke prijs!

Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje!
Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is. Verscholen in de bossen wachten ruim 30 attracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer. In 2017 is het attractieaanbod verder uitgebreid met de nieuwe spectaculaire attractie ‘’Het DrakenNest’’: de allereerste Mega Disk’O in Nederland. Avonturenpark Hellendoorn is in 2016 gekozen tot het best gewaardeerde pretpark van Nederland met een waardering van een 9,1.

Wat kun je 2de Pinksterdag op Woonboulevard Almelo winnen:
Entreekaarten voor Giga Konijnenhol, Beerze Bulten – en een Weekend Beerze Bulten!

In april is het vernieuwde en spectaculaire Giga Konijnenhol heropend. Het indoor Speelparadijs is geheel vernieuwd en uitgebreid tot bijna 2x zo groot als voorheen. De nieuwe speelruimte bestaat uit ‘bouncenetten’ waar je op kunt springen en doorheen kunt glijden vanaf grote hoogtes. Daarnaast biedt het vernieuwde Giga Konijnenhol 4 bowlingbanen met glow in the dark effecten, een nieuwe horeca met een uitgebreid aanbod van eten en drinken en een lounge ruimte waar ouders en kinderen tot rust kunnen komen na een dagje spelen. Het overdekte speelparadijs mét theater biedt het gehele jaar door een plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen en meer! De mogelijke combinatie van het overdekte zwemparadijs, een theatershow en het speelparadijs biedt een uniek en gaaf dagje uit voor het hele gezin! *4 gezinspakketten en 1 weekendje weg te winnen (kamperen buiten vakanties en feestdagen – datum in overleg). Spelvoorwaarden worden 2de Paasdag op Woonboulevard Almelo bij kidscorner bekend gemaakt!

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

Log in om een reactie te plaatsen.