Klaar voor de zon? Geef je balkon een make-over!

Geplaatst op

Gezegend met een gezellig balkon? Maak je dan vast klaar voor de komende lente. Geef je balkon een fijne make-over en maak het jezelf komend seizoen extra comfortabel.

Maak een zitje voor elke situatie
Een perfect balkon begint bij een lekkere zitplek met genoeg mogelijkheden. In het stappenplan ‘modulaire loungebank maken‘ van Praxis leggen we precies uit hoe je een slimme zitplek voor je balkon maakt. Dat is een loungebank die uit verschillende delen bestaat. Zo past de bank perfect op elk oppervlak en is ‘ie gemakkelijk naar elke situatie aan te passen.

Een plek uit de zon
Heerlijk hoor, de zon op je gezicht. Maar soms is een beetje schaduw niet verkeerd (bij hoge temperaturen al helemaal). Goede zonwering is daarom essentieel voor een comfortabel balkon. Kies bijvoorbeeld voor een simpele, stijlvolle parasol.

Barbecue op je balkon
Als je eenmaal die prachtige bank in elkaar hebt geklust, je balkon gezellig hebt gemaakt en de zonwering hebt bevestigd is het tijd voor de officiële opening van je nieuwe balkon. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een gezellige barbecue? Praxis Almelo heeft alles in huis om jouw balkon, groot of klein, een oase van ontspanning te maken!