KINDERFEESTJES VIER JE BIJ WOONBOULEVARD ALMELO

Geplaatst op

KINDERFEESTJE TE VIEREN? DAT KAN WEER OP WOONBOULEVRD ALMELO!
Wat fijn dat alles weer mogelijk is! Niet alleen voor ons, volwassen. Want sommige kleine kinderen hebben in hun korte leventje nog nooit hun verjaardagsfeestje kunnen vieren. Hoe leuk is het dat je vanaf groep 1 met je klasgenootjes en vriendjes gaat klimmen en klauteren in Monkey Town. Of lekker samen patatjes gaat eten bij Mc Donalds op Woonboulevard Almelo! Een feestje, waarbij je één dag in het middelpunt staat en geniet van alle mooie cadeautjes.

Niets staat nog in de weg om het kinderfeestje te laten slagen. Op 26 januari jl. gingen de deuren op Woonboulevard Almelo voor alle kinderen weer wijd open.

Veilig klauteren voor kleine klimaapjes
Ook het team van Monkey Town is blij dat zij de kinderen weer mogen ontvangen.
Het fijne aan Monkey Town Almelo is dat de allerkleinste aapjes in eigen tempo kunnen klimmen en klauteren. Dit kan in de apart afgeschermde peuter- ballenbakhoek. Alles is hier op het juiste formaat, waardoor de klauter kabouters hier veilig kunnen spelen.

Gaan we Laser gamen?
De wat oudere klimtijgers kunnen hun hart ophalen in de hoog afgeschermde klimkooien. Dus veilig steeds hoger klimmen en springen op de trampolines, door de kruiptunnels heen en zo hard als je kunt van de glijbanen af.  Maar de Lasergame-ruimte maakt het uitje helemaal af!  Kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden via:https://monkeytown-almelo.plaatsreserveren.nl/ .

Geschminkt worden en zelf je hamburger versieren bij McDonalds Almelo!
Wist je dat je bij McDonalds op Woonboulevard Almelo zelf je hamburger mag versieren met verschillende ingrediënten? De hamburger maakt een onderdeel uit van een Happy Meal. Bij binnenkomst wordt er eerst voor de jarige gezongen, waarna de cadeautjes worden uitgepakt. Wanneer dit gebeurd is wordt je naar wens prachtig geschminkt. Vervolgens creëer je je eigen hamburger en vindt er een rondleiding plaats waarbij je met al je vriendjes in de keuken mag kijken. Tijdens de rondleiding krijgen de kinderen een ijshoorntje waarmee ze zelf een ijsje mogen maken. Voor voorwaarden en reserveringen kijk je op https://mcdonaldsrestaurant.nl/-almelo-nijverdal

Top1Toys op Woonboulevard Almelo heeft de leuke cadeautjes
Uiteraard kunnen ouders voor cadeautjes meer dan slagen bij Top1Toys, boven Woon & Slaap. Daar vind je, overzichtelijk in diverse corners, cadeautjes in iedere prijsklasse en zie je de laatste kindertrends. Ook zijn er wekelijks scherpe speelgoedaanbiedingen.

Kortom: Woonboulevard Almelo verwelkomt weer alle vrolijke kinderen. Laat het feesten maar beginnen!