Kamera Express

Geplaatst op

FEESTELIJKE OPENNIG 8 JUNI van KAMERA EXPRESS op Woonboulevard Almelo

Feestelijke opening 8 juni van Kamera Express met bijzondere foto expositie van Sacha de Boer.
Op zaterdag 8 juni is de feestelijke opening van de nieuwe superstore van foto – en videospecialist Kamera Express. Naast extreme en knallende openingsaanbiedingen exposeert fotografe en presentatrice Sacha de Boer voor het eerst haar werk ‘Lost Front’. Daarnaast houdt ze vanaf 15.00 uur een lezing.

Na de succesvolle fusie van Foto Konijnenberg Den Ham en Kamera Express, heeft de nieuwe superstore zich sinds half mei gevestigd op de Lifestyle Boulevard. Naast alles over foto en video heeft de superstore ook een hele afdeling beeld en geluid. De deskundige verkoopadviseurs kunnen er alles over vertellen zodat de klanten de juiste keuze kunnen maken.

De expositie ‘Lost Front’ is voor iedereen vanaf 16.00 uur te bewonderen. Voorafgaand geeft Sacha de Boer om 15.00 uur een lezing (aanmelding verplicht). Sacha is een Nederlandse fotografe en voordat ze zich vanaf 2005 volledig op fotografie stortte was ze vooral bekend als één van de vaste presentatoren van het NOS-achtuurjournaal. Tijdens de lezing zal Sacha meer vertellen over haar expositie met de naam ‘Lost Front’, die zij voor het eerst in onze superstore in Almelo exposeert. De foto’s zijn gemaakt op Cyprus in de verdeelde hoofdstad Nicosia van een vergeten front. Daarnaast vertelt ze ook meer over haar werk en werkwijze. De toegang is gratis en aanmelden kan via eventbrite, er zijn echt maar beperkt aan plaatsen voor de lezing.

Over Kamera Express
Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Het bedrijf heeft één missie: de foto- en video-enthousiasteling op alle punten het beste bieden. De beste service, het grootste assortiment en de laagste prijzen. Kamera Express kiest daarbij dan ook nadrukkelijk voor een omnichannel benadering voor foto en video waar fysieke winkels naadloos op de webshop aansluiten. Onlangs nam Kamera Express Foto Konijnenberg, FOKA en Verschoore over en heeft het bedrijf tijdens de Retailer of the Year Awards 2018 voor de tweede keer gewonnen als Beste Webshop in de categorie ‘Elektronica’.

Kamera Express
Woonboulevard 36
7606 JA Almelo
Tel: 085 888 8013
www.kamera-express.nl