KAMERA EXPRESS ALMELO

Geplaatst op

KAMERA EXPRESS ALMELO
Kamera Express heeft zich sinds 2019 in Almelo gevestigd en is in Oost-Nederland daarmee dé specialist op het gebied van camera`s, audio en televisies.

Rayonmanager Sander Kwakernaak geeft aan dat bedrijfsleider Roedie Wevers en zijn vakkundige team weten waarover zij het hebben. Zo koop je bij Kamera Express niet zomaar even een camera, maar wordt je uitvoerig geïnformeerd. Waarom kies je voor een canon, sony of nikon en hoe kun je het resultaat bereiken dat je voor ogen hebt. Dit in combinatie met de beste deal en goede garantie maken Kamera Express, voor zowel een amateur fotograaf tot professional, een fijne winkel.

Maar vergeet ook de uitgebreide audio en televisie-afdeling niet. Of het nu gaat om een Samsung, Philips of LG- televisie, iedere gewenste maat is in het assortiment aanwezig. Dit tezamen met bijbehorende accessoires, zoals bijv. wandsteunen etc. En voor audio geldt dat uitproberen weten is.

Bovendien biedt Kamera Express een zeer ruime collectie top occasions, waar zij tot maximaal één jaar occasiongarantie op geven! Daarnaast kunt u bij hen ook uw camera inruilen. Kamera Express biedt altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte apparatuur. Bekijk op www.kamera-express.nl de voorwaarden! Mocht u nog twijfelen over uw aankoop? Zij verhuren foto- en videocamera’s, lenzen en accessoires tegen zeer scherpe prijzen! Op deze manier kunt u ongestoord het product eerst uitproberen voordat u het eventueel beslist aan te schaffen. Als u na het huren van een product besluit het artikel te kopen dan brengt Kamera Express 50% van de totale huurprijs in mindering op de aanschafwaarde! *Tot slot: hou alle leuke workshops van Kamera Express Almelo in de gaten via event brite of facebook Kamera Express. Maandelijks heeft het filiaal een leuke leerzame bijeenkomst, waarvan de eerstvolgende op 22 februari zal plaatsvinden.

Woonboulevard 36
7606 JA Almelo
Klantenservice: 085 – 88 88 013
almelo@kamera-express.nl