Jumper XL op Woonboulevard Almelo is dé dieren-super!

Geplaatst op

 Jumper op Woonboulevard Almelo is dé dieren-super van het Oosten!
In deze dierenwinkel is ruim 1.300 m2 aan huisdierenvoordeel te vinden. Ruim genoeg
keuze om het lekkerste, mooiste en leukste voor jouw huisdier(en) te vinden!
Bij Jumper vind je een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden en daarnaast alles voor je huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Ook huisdieren zijn van harte welkom in de winkel en krijgen altijd wel iets lekkers.

De Hondenwasstraat bij Jumper
Is je hond toe aan verkoeling of een fijne wasbeurt?
Weer of geen weer: het is altijd heerlijk om met je hond naar buiten te gaan voor een goede wandeling!  Vooral honden genieten hier royaal van: lekker rollen door de modder, zonnebaden in het zand en spetteren in beekjes en plassen water. Maar of de baasjes hier ook zo blij mee zijn? Gelukkig hebben we goed nieuws: je kunt in Jumper op Woonboulevard Almelo gebruikmaken van een heuse hondenwasstraat! Voor 5 euro kun je 12 minuten lang onbeperkt gebruikmaken van: Lauw water, Shampoo, Conditioner, Antivlo & -teekshampoo en een speciale droger voor honden.

Gepersonaliseerde Penning
Bij Jumper Almelo kun je nu ook persoonlijke penningen voor jouw huisdier(en) bestellen! Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren en vormen, waarna wij de naam van het huisdier en eventueel contactgegevens gratis op de penning zullen graveren. Genoeg variatie te bedenken dus!

Het Assortiment visvoer en aquariumbenodigdheden is enorm
Dankzij de grote dierenwinkels is Jumper in staat je een ruim assortiment visvoer en aquariumbenodigdheden te bieden. Kom langs en laat je vrijblijvend adviseren!

 Alles voor uw knaagdieren
Ook heeft Jumper een ruim assortiment knaagdier producten en konijnen producten, met daarbij vaste lage prijzen.  Bij Jumper vind je de bekende merken knaagdiervoer en voer voor knaagdieren zoals muizen, ratten, gerbils, degoes & chinchilla’s. Zo bieden we konijnenvoer, knaagdiervoer en benodigdheden van o.a.: Flamingo, Supreme, Vitakraft, Beaphar, Boon, Esve en Hopefarms. Bent je op zoek naar een konijnenhok, caviakooi of naar knaagdierspeeltjes? Bezoek dan zeker Jumper op Woonboulevard Almelo.

Dierenwinkel met dierenwelzijn.
Bij Jumper staat het dierenwelzijn hoog in het vaandel! Want een dierenspeciaalzaak begint bij een gezond dier en het beste advies! Wij zien je graag binnenkort bij Jumper op Woonboulevard Almelo.