Grando Badkamers Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat je graag kennis maken met de winkeliers op de Woonboulevard! Vandaag is dat de enthousiaste eigenaar Jan Wolterink van GRANDO BADKAMERS ALMELO.

In de ruim opgezette showroom op Woonboulevard Almelo ontvangt Jan Wolterink je met een glimlach. De diverse showroombadkamers staan vol met de laatste trends op het gebied van sanitair, tegels en complete inrichtingsmogelijkheden. Voor ieder gewenst budget zijn er ruime mogelijkheden bij Grando Badkamers Almelo.  “In mijn winkel vind je mooie badkamers, toiletruimten, tegels en sanitair: van klassiek tot modern en van alle gemakken voorzien. Ik laat de mensen graag eerst zelf rondkijken. Het is belangrijk dat je inspiratie opdoet, zodat je een idee hebt van de stijl die bij jou past. Hierna kan er onder het genot van een kopje koffie en middels een 3D ontwerp, vrijblijvend gekeken worden hoe jouw eigen wensen toegepast kunnen worden. Grando Badkamers Almelo staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs, maar ook zeker voor vakkundige service. Onze ervaren vakmannen zorgen dat alles perfect wordt afgeleverd. Wij zijn namelijk pas tevreden als onze klant dat ook is!”, aldus Jan Wolterink.

Kom vrijblijvend langs voor badkamer inspiratie! De openingstijden van Grando Badkamers Almelo vind je op www.woonboulevardalmelo.nl

Grando Badkamers Almelo
Woonboulevard 24
7606 JA  ALMELO
Tel. 0546 538077
almelo@grando.nl
www.grando.nl/almelo