Grando Badkamers Almelo geeft tips

Geplaatst op

Badkamer Decoreren? Grando Badkamers Almelo geeft tips!
Stiekem brengt u flink wat tijd door in uw badkamer. De dag starten, uzelf even opfrissen of tot rust komen voor het slapengaan. Reden genoeg om van uw badkamer een plek te maken om te ontspannen en de buitenwereld even te vergeten. Geen tijd of budget voor een nieuwe badkamer? Geen probleem! Met deze simpele tips maakt u uw badkamer met decoratie comfortabel en knus.

Kies een Kleurenpalet
Zoals in iedere ruimte, begint goede badkamerstyling bij het kleurenpalet. Kies één of een klein aantal tinten die mooi met elkaar in harmonie zijn. Bij voorkeur frisse, lichte tinten die zorgen voor een rustige basis en een ruimtelijk gevoel. Creëer een oase van rust met aardetinten, ga voor een vrolijk gevoel met pasteltinten of zet een maritieme look in met blauwtinten.

Ga voor Groen
Met groene planten voegt u kleur en leven toe aan uw badkamer, of u nu voor natuurlijke of kunstplanten gaat. Ga voor groots met een mix van verschillende planten en creëer een botanische badkamer, waarmee u zich in een resort op Bali waant. Of houdt het subtiel met een mooie, grote statement plant. Zet de planten neer, of hang ze op aan het plafond voor een speelse look!

Wilt u graag weten welke badkamer in uw huis het beste tot zijn recht komt? Onder begeleiding van Jan Wolterink en zijn professionele team laten u aan de hand van een 3D-tekening vrijblijvend de mogelijkheden zien. Kom gerust langs voor badkamer-inspiratie en een heerlijk bakje koffie. En profiteer nu van de Novemberaanbieding.