GOEDE VOORNEMENS VOOR IN EN OM HET HUIS

Geplaatst op

WOONBOULEVARD ALMELO heeft een aantal leuke activiteiten verzameld die je “als goede voornemens voor in en om het huis” kunt uitvoeren!  Doe inspiratie op zodat jij je niet hoeft te vervelen!

GEEF JE INTERIEUR EEN MAKE OVER

Welke uitstraling wil jij je interieur geven? Een nieuw jaar vraagt om een nieuw begin! Maak een moodboard waarop je de stijl en kleuren kiest die je mooi vindt. Je kunt dit online doen, bijvoorbeeld via Pinterest, maar je kunt natuurlijk ook gewoon ‘ouderwets’ bladeren door woonmagazines en jouw favoriete items uitknippen en op een vel papier plakken. Dan ben je ook gelijk creatief bezig!

ORGANISEER JE HUIS

Kom jij normaalgesproken nooit echt toe aan het opruimen van bepaalde kamers, kasten of manden? Dit is hét ideale moment om het wel te doen! Misschien niet de meest leuke klus, maar je zult merken dat je naderhand blij bent dat je huis er opgeruimd en georganiseerd uit ziet. Extra fijn: een opgeruimd huis geeft ook rust in je hoofd.

BEWEEG

Fysiek actief zijn is gezond voor lichaam en geest. Ga lekker naar buiten en maak de tuin naar wens! Nieuwe tegels? Leuke veranda? Waarom nu niet!

GOED BOEK IN EEN FIJNE HOEK

Niets zo fijn om op een donkere, regenachtige dag je lekker terug te trekken op de bank met een goed boek. Kies je voor een heerlijke roman of liever een boek over persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis of de wetenschap? Aan jou de keuze! Maak in je woonkamer een gezellige leeshoek met een fauteuil en een goede lamp.

KOOK EEN NIEUW RECEPT

Voorlopig zit een restaurant bezoek er niet in. Maar waarom haal je het restaurant-gevoel niet in huis? Nodig een paar vrienden uit en probeer een lekker nieuw recept uit. Dek de tafel feestelijk en het voelt echt als een gezellige avond uit. Een prachtig kookeiland of die leuke bar met mooie barkrukken zijn in 2022 realiseerbaar!

WELLNESS IN EIGEN HUIS

En last but not least: Maak van je badkamer een prachtig wellness oord! Want wie fleurt er nu niet op van een heerlijke sunshower!