Gideon en Jolanda winnen modellenwedstrijd

Geplaatst op

Gideon en Jolanda winnen de modellenwedstrijd van Woonboulevard Almelo!
“Twee uitzonderlijke modellen die het gaaf vinden om dit voor eigen stad te doen”

Woonboulevard Almelo werkte in het verleden wel eerder samen met modellen, maar deze werden dan aangeleverd via een modellenbureau of fotostudio. Dit keer gooide de reclame-commissie het over een andere boeg. Iedereen woonachtig in of rondom Almelo kon zich opgeven. De slogan was:  “Je hoeft niet te beschikken over maatje 36 maar wel in het bezit zijn van een gulle glimlach”. En het leuk vinden om in de diverse winkels op Woonboulevard Almelo deel te nemen aan een professionele shoot. Honderden mensen gaven zich vol enthousiasme op via de facebook-link op Woonboulevard Almelo. Waaronder ook Jolanda Prins en Gideon Oraile. Jolanda als grapje en aangemoedigd door haar zus en Gideon omdat hij het leuk vindt om dit voor zijn eigen stad te doen.

Jolanda uit Vriezeveen is zeker geen “doorsnee model”
Jolanda: “Mijn dochtertje leek het wel leuk dus heb ik een foto opgestuurd waar we met ons drieën op stonden. Vervolgens ontving ik een mail waarin aangegeven werd dat de moeder in het midden een spontane uitstraling had en geschikt zou zijn als model van Woonboulevard Almelo. Ik dus!!! Wij hebben als familie smakelijk om de mail gelachen. Iets wat eigenlijk ook wel fijn uitkwam, want in diezelfde week is op een scan in het ziekenhuis bij mij iets gezien wat nader onderzocht moet worden. Maar door deze shoot kon ik dat even achter me laten. Omdat ik ook diabetespatiënt ben had ik al het plan de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee mee te schaatsen. Hiermee probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor de Bas van goor Foundation. De Bas van Goor foundation probeert mensen met diabetes in beweging te krijgen en met het geld wat we daarvoor ophalen kunnen kinderen op sportkampen om al op jonge leeftijd om te leren gaan met sporten en diabetes. Ik zal dan ook het geld wat ik met deze fotoshoot van Woonboulevard Almelo verdien gebruiken om mee te gaan met de Bas van Goor foundation naar de Weissensee . Dus eigenlijk steunt de Woonboulevard nu ook nog indirect dit mooie doel!

Gideon deed “undercover” mee
Gideon Oraile, 29 jaar en geboren en getogen Almeloër is vader van 2 kinderen. Samen met zijn vrouw en kinderen blijkt hij fulltime commercieel model te zijn. Iets wat uit zijn opgaven niet direct op te maken was. Des te verrassender is het dat de man, die o.a. landelijk reclame maakte voor Shell, nu ook het model van de Woonboulevard in zijn eigen stad is. “Normaal zijn de fotoshoots en opnames in het westen en nu een thuiswedstrijd. Super leuk! “Hartstikke gaaf om dit voor je eigen stad te doen.”