Een speciale Vaderdag beleven? Ga dan 19 juni naar de gezellige Hollandse Braderie op Woonboulevard Almelo.

Geplaatst op

Aanstaande zondag heet Gastvrouw Draq queen Chantal iedere vader op ludieke wijze tijdens de braderie van harte welkom. Zij assisteert achter de worstenkraam, suikerspinnenkraam of loempiakraam alsof ze al jaren op de markt staat. Deze dame vol glamour schudt met gemak een prachtige Aretha Franklin imitatie uit haar glitter mouw.

De vrouw Antjes geven de vaders wat extra lekkers.
Het is ten slotte Vaderdag, dus tijdens deze gezellige Hollandse Braderie delen de vrouw Antjes lekkere hapjes uit. Want de liefde van de man gaat door de maag.

Bonniez zorgt voor het Vaderdag cadeautje.
Alle kinderen die speciaal voor hun vader nog iets speciaals willen maken kunnen terecht in de gratis kinder-knutsel corner van Bonniez. Deze opvallende verschijning met haar grappige hoge pruik haalt het creatieve in ieder kind naar boven.

Bij een Feestje mag je geschminkt worden.
Alida en haar professionele team verzorgen de gratis schminkcorner, dichtbij het springkussen en de draaimolen. Door haar jaren lange ervaring en opgeleide schminkmeiden verlaat ieder kind met een brede glimlach haar schminkstoelen.

Een serenade voor de vaders.
Uiteraard kent onze troubadour Rob Krot alle favoriete Hollandse liedjes. Hij loopt gedurende de braderie al muziek makend en zingend rond. En rond 14.00 uur krijgt hij op het midden-plein versterking van zanger Justin Tonnema, bekend van het televisieprogramma “bloed, zweet en tranen”.

Wat leuks kopen voor een zacht prijsje?
Zowel op het plein als in de winkels is het 19 juni kortingsronde! De zachte prijsjes van leuke brocante, sieraden, speelgoed en Vaderdagcadeautjes maken deze Hollandse Braderie een gezellig uitstapje.
Kom jij a.s. zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur ook naar de Hollandse Braderie op Woonboulevard Almelo?