De beste studentenlaptop vind je bij Multimedia Center!

Geplaatst op

Goede kwaliteit èn top service tegen en een scherpe prijs, daar staat Multimedia Center Almelo om bekend. Een goed advies bij een passende laptop zorgt straks voor een goede start van het nieuwe schooljaar. Het Multimedia Center van BoXXer Almelo heeft laptops die aan alle eisen van middelbare school, MBO of HBO voldoen! De ruim omgezette winkel heeft dan ook een uitgebreid assortiment studentenlaptops die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook alle benodigdheden vind je daar. Van stevige laptoptassen en muizen tot en met een uitgebreide schadeverzekering, Multimedia Center heeft het tegen een scherpe prijs.

Naast de kwalitatief sterke laptops zijn de studenten, en daarbij de ouders, erg tevreden over de eigen technische dienst. Met het afsluiten van een ‘studenten servicepakket’ krijgt de student onder andere een levenslange leenlaptopservice waarvoor hij of zij nooit zonder laptop zit. Die service van de technische dienst is er bovendien 360 dagen per jaar, ook in het weekend en tijdens schoolvakanties!. Bovendien betalen de klanten bij een defect nooit onderzoekskosten, zelfs niet nà de garantieperiode. Aan het einde van het eerste schooljaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis check-up. Dan wordt de laptop door de techneuten op 10 belangrijke punten nagelopen zodat een goede werking gewaarborgd blijft. Op de website of in de winkel kun je alle andere voordelen van dit servicepakket ontdekken!

Multimedia Center is gevestigd aan het pleintje op de Woonboulevard in Almelo, in een ruime winkel onder één dak met BoXXer Elektro Discount. Kijk voor meer informatie op www.multimediacenter.nl of bel 0546-540999.