CUBE STORE OPENT BINNENKORT HAAR DEUREN OP WOONBOULEVARD ALMELO

Geplaatst op

Met de opening van de nieuwste CUBE-winkel, is Woonboulevard Almelo een zeer uitgebreide fietsen-speciaalzaak rijker! De nieuwe winkel in Almelo heeft een oppervlakte van bijna 1000 m2 en biedt alle ruimte om de mooiste fietsen, kleding en accessoires van CUBE te kunnen laten zien. Bij CUBE Store Almelo vind je alles wat je nodig hebt voor jouw fietsavontuur!

De nieuwe CUBE Stores zal een uitgebreid assortiment aanbieden van de nieuwste CUBE-fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Ook is er een breed scala aan fietsaccessoires, kleding en onderdelen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als professionals te voldoen. Voor fietsreparatie en -onderhoud kun je ook terecht bij CUBE Almelo. Het deskundige team van fietsliefhebbers staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets, het bieden van technische ondersteuning en het delen van waardevol advies.

Op dit moment zijn we druk bezig om het pand om te toveren naar echte CUBE Stores met voldoende ruimte voor fietsplezier.Lijkt het jou leuk om in een van de nieuwe CUBE Stores te komen werken? We hebben nog verschillende vacatures openstaan. Word jij onze nieuwe collega? Ga voor informatie naar www.cubestore.nl

Wil je ook op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de nieuwe winkel? Houd dan website www.cubestores.nl en socials van Woonboulevard Almelo in de gaten!

Adresgegevens CUBE STORE Almelo:
Woonboulevard 48
7606 JA Almelo