Budget Woon Shop

Geplaatst op

WOONBOULEVARD ALMELO laat u graag kennismaken met de winkeliers op Woonboulevard Almelo. Vandaag is dat eigenaar Joost Tiemersma en zijn enthousiaste team van Woon & Slaap, met binnenkort inpandig Budget Woon Shop!
De naam Budget Woon Shop zegt precies wat het doet. Binnen afzienbare tijd vind je op onze 1ste etage deze winkelformule op ruim 1.100 m². Budget Woon Shop is een winkelformule die kwalitatief eigentijdse meubelen tegen een betaalbare prijs aanbiedt. Onze doelgroep bevindt zich tussen de goedkope(re) landelijke ketens en Woon en Slaap in. Denk hierbij aan bankstellen vanaf € 695,-  of goede eetkamerstoelen vanaf € 79,-.  Uiteraard bieden we nog veel meer betaalbare meubelen aan. Laat u verrassen.

Joost geeft aan dat Woon & Slaap al vijftien jaar actief is om mensen prettig en stijlvol te laten wonen. Dat lukt prima en Budget Woon Shop maakt dat nog mooier. Het is namelijk een winkelformule die nog niet in Almelo gevestigd is.Binnenkort gaat dus dit nieuwe concept van start en tot die tijd is de bovenverdieping ook zeker een bezoekje waard! Er moet ruimte komen dus de kortingen lopen momenteel op tot 80%!

Kom gerust langs! Alles moet weg.
Pak uw kans want OP=OP!