Zondag 2 April CIRCUS BRADERIE op Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

Zondag 2 April Circus Braderie op Woonboulevard Almelo
Ook Clowns en Acrobaten van het echte Circus uit Amsterdam zijn weer aanwezig!

Op Zondag 2 April is er van 12.00 uur tot 17.00 uur een gezellige Braderie op Woonboulevard Almelo. Waar ook de professionele circusartiesten van Circus Events uit Amsterdam bij aanwezig zullen zijn. Deze artiesten waren met hun immense Circustent in 2019 ook al eens neergestreken op de gezelligste Woonboulevard van Twente.

Circusartiesten in Almelo
Destijds met hun grote Fantasie- Show en nu zullen de Circusartiesten zich bevinden tussen het winkelende publiek op de gezellige Zondag braderie. Artiesten-begeleider Kitty vindt de sfeer op het meubelplein tijdens de Zondag Braderie erg gezellig. Zo kunnen ouders lekker rondstruinen bij de Home-Deco, Kleding en Snuisterij kramen of uiteraard een inkoop doen in één van de winkels op het woonplein. Ook kun je tijdens deze braderie rondom lunchtijd weer lekker neerstrijken bij de Loempia, Gebraden Kip, Worsten of Palingkraam. En daarnaast heeft deze braderie altijd een leuk thema. Dat maakt het onderscheidend van andere markten of braderieën. Dit keer dus het thema Circus en dit is doorgevoerd in zowel de gekke typetjes op het plein als in de gratis kinderentertainment.

Ook Gekke Clown OkiDoki is aanwezig
Met zijn koffers weet OkiDoki met veel interactie en improvisatie als clown, mimespeler, ballonartiest en jongleur de mensen om zich heen te vermaken. Let op want hij is vingervlug en neemt je zo in de maling. Kinderen moeten altijd erg hard om deze grappige clown lachen. Maar deze professionele clown is dan ook wel van alle markten thuis.

Adriaantje zou jaloers zijn
Bassie en met name Adriaantje zouden jaloers zijn op de stapelkunsten van het acrobatenteam. Uit het niets worden tussen het publiek stapel-technieken en mooie figuren gevormd. Kinderen wordt geadviseerd om het niet na te doen. Maar gelukkig zijn er ook springkussens aanwezig, mocht de verleiding toch te groot zijn.

 Het professionele Circus Schmink team
Karlijn en haar team zijn “Grime” opgeleid. Dit betekent dat zij van ieder kind een waar kunstwerk kunnen maken als het op schminken aankomt. Van Clown tot Prinses en alles wat daar tussen in zit.

Je vermaken in de Knutselcorner
Bonnyz kan ook tijdens deze gezellige braderie met haar creatieve team niet ontbreken.
Dit keer worden er Circus-Sleutelhangers en Kettingen geknutseld. Wil jij extra veel glitters of je eigen tekeningen erop? Alles mag, want hier maakt het niet uit of de tafels vies worden, als het eindresultaat maar betoverend mooi is!

Een Maandelijks Terugkomende Braderie
De winkeliers van Woonboulevard Almelo zien dat de maandelijks terugkomende braderie gedurende het jaar als erg gezellig wordt ervaren.  Daarom willen zij de braderie ook voor iedereen toegankelijk en gezellig houden. Daarom zijn zowel de schminkdames als de kinderknutselactiviteiten altijd gratis. Wil je dus naar de braderie komen en niet zoeken naar een parkeerplek? De fiets of auto kan ook bij Sporthal IISPA geparkeerd worden.

Iedere week een Win-Actie!
Helemaal op de hoogte blijven? Word dan lid Facebook Woonboulevard Almelo en Instagram woonboulevard_almelo. Hier geeft Woonbouelvard Almelo, middels een vlog,