BOULEVARD 40 FABRIEKSVERKOOP

Geplaatst op

Nieuwe meubelwinkel op Woonboulevard Almelo: WOONBOULEVARD 40 FABRIEKSVERKOOP

Martine en Hennie (dochter en vader) hebben al veel ervaring in de meubelbranche en weten daarin de weg. Heel veel fabrikanten zitten met restvoorraden. Martine en Hennie hebben hierop ingespeeld en hiervan een deel speciaal ingekocht.

Woonboulevard 40 op de Woonboulevard Almelo (voorheen Shop in Shop) is hiervoor ingericht. Naast complete woonkamers (banken, stoelen, relaxfauteuils) hebben ze heel veel woondecoratie. Wil je profiteren van en scherpe prijs en niet wachten op je meubelen? Kom dan langs.  De meubelen kunnen direct meegenomen worden of tegen vergoeding bezorgd worden. Wat je ziet is wat je koopt tegen fabrieksprijzen. De woondecoraties zijn helemaal van deze tijd. Er zijn deze week weer heel veel nieuwe decoraties op de woonbeurzen ingekocht. Diverse accessoires van deze tijd (goud en zwart) komen de komende weken binnen. Zoek je iets anders, dan kom je zeker niet voor niets!  Een bezoek is dan ook meer dan de moeite waard.

Om de kosten zo laag mogelijk en daarmee de prijs van de meubelen aantrekkelijk te houden, zijn ze open van donderdag tot en met zondag.  Verder hebben Martine en Hennie nog 3 meubelzaken (Hét Wooncentrum) waarvan één vestiging op Woonboulevard Almelo. Hét Wooncentrum zal op de Woonboulevard gaan verhuizen naar Woonboulevard 38. Tot die tijd is ook een bezoekje aan Hét Wooncentrum de moeite waard, gezien de vele opruimingskortingen.