Beter Bed Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u graag kennis maken met de winkeliers op Woonboulevard Almelo. Vandaag is dat MARJA BREMER van BETER BED ALMELO!

Maja Bremer is al 20 jaar het vertrouwde gezicht bij Beter Bed Almelo! Door haar jarenlange ervaring en expertise is de bedden-branche, weet zij als geen ander de klant op maat te adviseren.“Elke klant heeft immers andere wensen qua lig-comfort. En met een slaapprofiel achterhalen wij de wensen van de klant. Beter Bed voorziet ook in ieders budget. Dat varieert van een uitgebreide outlet tot er met de topmerken van M-Line en Tempur”, aldus Maja. De laatste twee merken laat Maja u in de winkel zelf ervaren. Bij Tempur geven klanten vaak aan dat zij zich gewichtsloos voelen. Of zoals Maja aangeeft: “Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen aanvoelt, dat het lijkt alsof u zweeft. De matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan”.

Kortom; kom bij Beter Bed Almelo en test vrijblijvend uit welke matras of boxspring het beste bij u past! Kijk voor openingstijden of bestelmogelijkheden op www.woonboulevardalmelo.nl

Contact
Beter Bed Almelo
Woonboulevard 22
7606 JA  Almelo
0546 – 853239
filiaal.almelo@beterbed.nl
www.beterbed.nl