< Terug naar overzicht bedrijven

Swiss Sense

De winkel in Almelo

Swiss Sense heet je van harte welkom in de winkel aan Woonboulevard Almelo. Je kunt er terecht voor een matras in Almelo, een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van de slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met een van de slaapadviseurs via het formulier onderaan deze pagina.

Stop de zoektocht naar een matras in Almelo

Bij Swiss Sense ben je voor een matras in Almelo aan het goede adres. Het doel is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Samen met jou gaat Swiss Sense op zoek naar een voor jou persoonlijk en uniek slaapsysteem als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een matras in Almelo. Een slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld en waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten zonder iedere avond na te hoeven denken over wat de nacht brengt.

Advies op maat

Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies! De slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondagen voor je klaar. Kom eens langs en laat je vrijblijvend adviseren door één van de slaapadviseurs voor een advies op maat. Wij doen er alles aan om samen met jou tot een juiste keuze te komen zodat je de komende jaren kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is pas slapen met een goed gevoel!

Showroom

In onze showroom vind je een complete collectie van onder andere:

  • Vlakke en elektrische boxsprings
  • Pocketvering matrassen, traagschuim matrassen, natuurlatex matrassen
  • Koudschuim topmatrassen, natuurlatex topmatrassen, Talalay® latex topmatrassen
  • Bedtextiel (hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken, moltons)
  • Accessoires (nachtkasten, voetenbanken, bedlampen)

Contact

Woonboulevard 28a
7606 JA Almelo
0546 452844

> Bekijk ook onze website

Maak een afspraak met onze slaapadviseur

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Aanvragen

afspraak maken Swiss Sense

Je kunt er terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van de slaapadviseurs. Maak hier een afspraak

Openingstijden
Swiss Sense

Ma:   13:00 – 17:30
Di:    09:30 – 17:30
Wo:  09:30 – 17:30
Do:   09:30 – 20:00
Vr:    09:30 – 17:30
Za:    09:30 – 17:30
Zo:    12:00 – 17:00