< Terug naar overzicht bedrijven

Gamma

GAMMA bouwmarkten Almelo

Gamma logo juist-80pxBouwmarkt GAMMA bestaat ruim 40 jaar en is toonaangevend op het gebied van klussen en klusbenodigdheden. De GAMMA bouwmarkt is ook op de Woonboulevard in Almelo te vinden en heeft alles in huis om je van dienst te zijn met een enorm assortiment aan doe het zelf materialen en gereedschap, decoratieve elementen voor huis en tuin en diensten die het doe-het-zelven gemakkelijker maken.

Gereedschap

Goed gereedschap staat aan de basis van iedere klus en de aanschaf verdient zichzelf terug. GAMMA is toonaangevend en concurrerend in prijs op het gebied van gereedschap, in ons ruime assortiment vindt je zowel merkartikelen als onze betaalbare huismerkcollectie. Een groot assortiment in elektrisch- en handgereedschap zorgt er voor dat je altijd het gereedschap vindt dat je nodig hebt, de ideale keuze voor je doe-het-zelf klus. Alle gereedschappen in de GAMMA collectie zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle kwaliteits-, veiligheids- en gebruiksnormen. Als kritische doe-het-zelver mag je dan ook verwachten dat de producten die je bij GAMMA koopt aan al je eisen voldoen!

Verf

Verf kan enorm bijdragen aan de sfeer in en rond het huis. Het is niet alleen decoratief, het beschermt ook. We hebben een ruim assortiment kleuren en benodigdheden voor het schilderen, zoals beits, sierpleister, muurverf, lakken, structuurverf, vernis, grondverf, olie, kwasten en schildersgereedschap.

Op de verfafdeling bij GAMMA kun je eenvoudig je kleur uitkiezen, omdat we één grote kleurenwand hebben met de grote merken Flexa, GAMMA en Histor. Extra grote kleurstalen zorgen ervoor dat je een nog beter beeld van de kleur krijgt. Verder hebben wij inspiratiezuilen geplaatst waar je allerlei ideeën kunt opdoen. Bij GAMMA heb je keuze uit meer dan 30.000 kleuren.

Wij mengen je verf gratis op kleur!

Vloeren

Vloeren van GAMMA voorzien iedere ruimte van een eigen uitstraling, of je nu op zoek bent naar een vloer voor de badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of het buitenterras. Je bent bij GAMMA aan het juiste adres voor vloertegels, laminaat en houten vloeren. Daarnaast is alles in huis voor je plinten, ondervloeren, vloeraccessoires en overige vloerbenodigdheden.

Gratis voordeelpas

De GAMMA voordeelpas is gratis en je kunt direct profiteren van alle extra voordelen speciaal voor GAMMA Voordeelpashouders! Vraag hem aan bij de servicebalie van uw GAMMA-bouwmarkt. Eén van de baliemedewerkers helpt je graag met de aanvraag.

Contactgegevens

Bezoek Gamma Bouwmarkten Almelo via onderstaand adres.

Gamma Bouwmarkten
Woonboulevard 14
7606 JA Almelo
0546 824020
www.gamma.nl

Gamma Bouwmarkten Almelo vernieuwd

Openingstijden
Gamma

Ma:   09:00 – 21:00 uur
Di:    09:00 – 21:00 uur
Wo:  09:00 – 21:00 uur
Do:   09:00 – 21:00 uur
Vr:    09:00 – 21:00 uur
Za:    09:00 – 18:00 uur
Z0:    12:00 – 17:00 uur

Aangepaste tijden:

5 december:
Ma: 9:00-18:00 uur
24 december:
Za: 9:00-17:00 uur
25 december:
Zo: gesloten
26 december:
Ma: 10:00-17:00 uur
31 december:
Za: 9:00-17:00 uur
1 januari:
Zo: gesloten