Al Kerst bij JYSK op Woonboulevard Almelo!

Geplaatst op

Ben je ook alweer zo toe aan Kerst? Dat snappen we! Tijdens de decembermaand maken we het graag gezellig in huis met kaarsen, sfeervolle sierkussens en zachte plaids, leuke waxinelichthouders, kerstmannen, een mooie kerstboom en de meest sfeervolle kerstverlichting.
Bij JYSK Almelo vind je nu al een ruim assortiment met de mooiste kerstartikelen die je gaan helpen een sfeervol winterinterieur te maken tijdens de laatste maand van het jaar. Want wat nou te vroeg? Alvast inslaan is toch niets mis mee? Liever nu het nog verkrijgbaar is!

Je hoeft trouwens niet alles in huis te veranderen om een gezellige en warme kerstsfeer te creëren. Je kunt je inrichting van het hele jaar makkelijk combineren met traditionele kerstelfjes, rode kussens en gouden snuisterijen. Kerstmis is een periode van vreugde, gevuld met activiteiten binnenshuis. Daarom is het ook belangrijk om thuis een kerstsfeer te creëren die uitnodigt tot samenzijn.

De kerstkabouters van JYSK trekken in
Kerstkabouters zijn fantastische wezens die een lange geschiedenis hebben in de Scandinavische cultuur en al heel lang een belangrijk onderdeel vormen van de Scandinavische kerst. Dit is een van de redenen waarom moderne versies van traditionele Scandinavische kerstkabouters, ook wel gnooms of kerstmannen genoemd, zeer populaire decoraties zijn tijdens de kerstvakantie. De combinatie van vrolijke, minimalistische ontwerpen en hartverwarmende kerstkleuren betekent dat ze perfect zijn om gezellige hoekjes in huis te versieren, zoals op een bijzettafel of salontafel, op vensterbanken, bij de open haard en zelfs op of rond de kerstboom. Of je ze nu kerstkabouters, gnooms, kerstmannen of kerstelfjes noemt, één ding is zeker – ze zullen je huis vrolijk maken tijdens de kerstdagen.

MUGGLESTEN Kerstman
De MUGGLESTEN kerstman is een moderne versie van de traditionele Scandinavische kerstkabouter. De kerstman is een vriendelijk kereltje met een grote kerstmuts, een ronde neus en een grote, borstelige grijze baard. De kabouter is verkrijgbaar in twee maten: een grotere versie van 31 cm hoog en een kleinere versie van 17 cm hoog. Zo vind je altijd wel een passend exemplaar voor je vensterbank, bijzettafeltje of andere ruimte voor de MUGGLESTEN kerstman.

Van mooie schalen tot sfeer kaarsen
Ben je al bezig met het Kerstdiner? Een heerlijk gedekte tafel werkt zeker mee! Score je thema bij elkaar en kijk bij JYSK welke kleuren, stijlen en tafeldecoratie het beste bij jou past. De kleuren hoeven echt niet bij rood en groen te blijven omdat dit de traditionele kerstkleuren zijn. Kies juist kleuren die jij leuk vindt en voeg accessoires toe om het kerstgevoel naar de tafel te brengen. Als je de kleuren beperkt tot verschillende tinten van dezelfde kleur, dan creëer je een samenhangend geheel. Mooie kandelaars kunnen op zichzelf het hele jaar door worden gebruikt, maar als ze worden gecombineerd met kaarsen in warme kerstkleuren, stralen ze ineens kerstsfeer uit. Ook zin om al in de Kerstsfeer te komen? Kom inspiratie op doen bij JYSK op Woonboulevard Almelo!