Computer APK + SSD Upgrade

Multimedia Center’s Basis hardware-onderzoek, SSD upgrade en herinstallatie al vanaf € 159,-.

In combinatie met SSD upgrade, APK met grote beurt van € 39,- voor € 19,-. Bij het upgraden van een SSD adviseert Multimedia Center een APK beurt, zodat je zeker weet dat de rest van de hardware is gecontroleerd en in een goede staat verkeerd. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie.

Multimedia Center’s “Keuring of schoonmaakservice met grote beurt” is zéér compleet; Je computer of laptop wordt van top tot teen nagekeken!
Dit zijn de taken die worden uitgevoerd:

 • Schoonmaken apparaat
  Met speciaal ontvochtigde perslucht wordt het apparaat intern schoon gespoten. Na verloop van tijd hoopt zich stof en vuil op, met name in en rond de ventilatoren. Deze kunnen hun werk daardoor niet meer goed doen en uiteindelijk zullen één of meerdere componenten oververhit raken. Spontane uitval of zelfs doorbranden van chips kunnen dan het gevolg zijn.
 • Diagnose van de hardware
  Ook een goed werkende computer kan defect zijn, zonder dat je het merkt. Om te voorkomen dat je hier achter komt als het te laat is (verlies van data of kosten ivm verlopen garantie) testen wij de hardware met speciale apparatuur en software. We gebruiken hiervoor professionele apparatuur en programmatuur van Ultra-X (www.uxd.eu/nl/). Op deze manier worden alle componenten aan een duurtest onderworpen. Omdat deze testen samen enkele uren in beslag neemt wordt de test meestal ’s nachts uitgevoerd en ’s morgens worden dan de resultaten afgelezen.
 • Anti-Virus controle
  We testen of het systeem vrij is van virussen, Trojaanse paarden, spyware, malware etc. Eventuele geïnfecteerde bestanden worden gerepareerd of (indien niet anders mogelijk) verwijderd. Indien we virussen hebben aangetroffen krijg je het advies om ook thuis uw USB-sticks, geheugenkaarten en andere media-dragers te controleren!
 • Updaten en optimaliseren van besturingssysteem
  We controleren of het besturingssysteem bijgewerkt is. Indien nodig worden de laatste updates gedownload en geïnstalleerd. We controleren welke programma’s er eventueel onnodig worden ingeladen bij het opstarten van het systeem en verwijderen (mits dat veilig kan) die koppeling. Hierdoor is soms nog winst te behalen t.a.v. de opstarttijd van je apparaat.
 • Uitgebreide harddisk test
  Je harddisk bevat álle data, inclusief je eigen foto’s, films en muziek. Een goede werking van de harddisk is dus essentieel. Met gecertificeerde diagnose-software wordt de werking van de harddisk in je computer getest. Bij de nieuwe generatie schijven kan uitval in veel gevallen al van tevoren worden voorspeld en kan de schijf preventief gekloond worden. In geval van garantie wordt de schijf uiteraard ook vervangen.
 • Advies. Indien nodig geven wij advies over:
  1. Verlenging of upgrade van de anti-virus software
  2. De beste manier om backups te maken
  3 Uitbreiding van bijv. werkgeheugen of het (bij)plaatsen van een SSD disk om het systeem te optimaliseren

De actie is alleen geldig bij Multimedia Center in Almelo.

Lees meer over Multimedia Center 

multimedia-center

Alle acties

Grando Cadeau en Korting!

15% Korting

Bekijk aanbieding
Kospa Living Raamdecoratie

Kospa goedkoopste in raamdecoratie

Bekijk aanbieding
totaalBED 25% korting

25% korting bij totaalBED

Bekijk aanbieding
Swiss Sense Extra Korting

Extra Korting

Bekijk aanbieding

Vragen over je pc of laptop?

Stel ze aan ons

Vragen over jouw pc of laptop - Multimedia Center

Heeft u vragen over uw pc of laptop of over ons aanbod? Kom langs in onze winkel of stel je vragen via onderstaand formulier.

Openingstijden
BoXXer XXL | Multimedia Center
Ma:   09:30 – 18:00
Di:    09:30 – 18:00
Wo:  09:30 – 18:00
Do:   09:30 – 18:00
Vr:    09:30 – 18:00
Za:    09:30 – 17:00
Zo:    12:00 – 17:00