2de Paasdag

Geplaatst op

2e Paasdag van alles te beleven  en winnen op Woonboulevard Almelo!

Op maandag 22 april – 2e Paasdag is er voor kinderen een knuffel- kinderboerderij! Naast alle springkussens op het plein kunnen kinderen in deze kinderboerderij lieve lammetjes, konijntjes, een ezel of paardje aaien. Diverse diertjes vinden het heerlijk om verzorgd en vertroeteld te worden. Ook lopen er leuke Paasmeisjes door de winkels die paaseitjes uitdelen. Maar misschien nog wel het allerleukste is de grote rode cadeauton! Bij elke kassa krijgt u na afrekenen een bonnetje mee. Vul het bonnetje 2de Paasdag in en gooi het in de grote cadeauton, naast de Kinderboerderij. U maakt o.a. kans op:  Een Cadeau-Cheque van € 500,-, Een Seizoens-gezinskaart van Avonturenpark Hellendoorn, Met de héle klas naar Kinderfestival Heracles of Heracleswedstrijdkaarten!

*Winnaars worden 23 mei via de facebookpagina van Woonboulevard Almelo bekend gemaakt. Ook zullen zij, indien gegevens correct, persoonlijk benaderd worden. 

De Boulevard is uiteraard eerder geopend, maar vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur is de Cadeau-ton en de Kinderboerderij aanwezig!

Tot 2de Paasdag op Woonboulevard Almelo