Voel je Zen met Rotan en Bamboe

Geplaatst op

Rotan en bamboe blijven de trend en halen het zonnigste in je naar boven!
Was bamboe voorheen alleen voor de Panda, dat is al lang niet meer zo. Want door bamboestokken in je interieur te gebruiken, krijg je meteen een sumer vibe. In een handomdraai maak je met natuurlijke materialen een wow-look. En ook al is het buiten niet altijd volop zonnig, dat hoeft je er niet van te weerhouden om het huis, tuin of de veranda alvast in fijne sferen te brengen!

Het verschil tussen bamboe en rotan
Mocht je denken dat bamboe en rotan hetzelfde is: nope, dat is het niet. bamboe en rotan hebben wel veel van elkaar weg. Beide hebben dezelfde look en uitstraling, maar er zit wel degelijk verschil tussen. Bamboe is namelijk hol van binnen, rotan niet. Rotan is ook erg stevig en groeit in de tropische regenwouden. Het is flexibel, waardoor je het gemakkelijker kan verwerken in meubels. Vaak zie je dat bamboe en rotan gecombineerd worden in meubels, die je vindt in de diverse woonwinkels op Woonboulevard Almelo.

Ook in 2022 blijven deze prachtige materialen een woontrend. Bamboe en rotan kun je erg makkelijk combineren en staat zowel fris binnen als buiten. Naast de meubelen, stoelen en wanddecoratie zijn ook lampen met deze botanische stijl erg hip en happening.

Hippe Bamboe Lamp
Door een bamboe lamp toe te voegen aan jouw inrichting creëer je binnen een handomdraai meer sfeer, warmte en gezelligheid. Een bamboe lamp komt volledig tot zijn recht in een natuurlijke woonstijl maar kan ook prima als blikvanger in een modern interieur. Jij kiest of je gaat voor een bamboe hanglamp, bamboe plafondlamp of juist gaat voor een bamboe vloerlamp. Winkels als Jysk, Kwantum en Leen Bakker maar ook Woon & Slaap en het Wooncentrum verkopen diverse lampen en meubelen in bamboe en rotan. Dus kom inspiratie op doen op Woonboulevard Almelo voor deze fijne summer vibe!