19 JUNI A.S. HOLLANDSE BRADERIE

Geplaatst op

Hollandse Hits op Woonboulevard Almelo!
Tijdens de Hollandse Braderie op Zondag 19 juni a.s.

Zondag 19 juni zijn er Hollandse Zangers op Woonboulevard Almelo.
Naast de gezellige braderie kan er lekker meegedanst worden op o.a. nummers van Hazes, Anita Meijer, Rob de Nijs en andere hits. Daarnaast zullen vrouw Antjes je lekkernijen laten proeven en kunnen kinderen in de knutselcorner o.a. Klompjes schilderen of geschminkt worden. Uiteraard zijn er ook weer snuisterij en smulkraampjes aanwezig.

Troubadour Rob Krot
Troubadour Rob Krot loopt van 12.00 uur tot 17.00 uur tussen het publiek en zorgt voor de gezellige muziek over het gehele plein. “Ik heb een heel groot en gevarieerd repertoire met Pop, Rock, Smartlap, Chanson, Ballade: meezingen, mee dromen, meedansen. Aan verzoekjes voldoe ik uiteraard graag”, aldus Rob.

Zanger Justin Tonnema
Justin Tonnema, de Twentse Smartlappen Zanger, was o.a. te zien in televisieprogramma`s als “Bloed Zweet en Tranen” en  “Toppers gezocht”. Een echte Hollandse zanger die wel weet hoe hij een braderie op de kop kan zetten! Vanaf 14.00 uur verzorgt hij, vanaf het midden-plein op de braderie op Woonboulevard Almelo, een uur lang een gezellig feestje!

Smulkramen aanwezig
Uiteraard zullen o.a. de Worstenkoning, Loempiakraam en ook de Broodkroam niet ontbreken. De Worstenkoning staat bekend om zijn ambachtelijke worst. Tijdens de braderie geeft de Worstenkoning, vanuit de winactie van Woonboulevard Almelo, 10 worstenpakketten t.w.v. € 25,- weg. De winnaars die mee hebben gedaan aan deze leuke facebookactie worden deze week op Facebook- Woonboulevard Almelo bekend gemaakt. De Broodkroam staat voor het eerst op de braderie en verkoopt o.a. echte Duitse braadworsten of overheerlijke zelfgemaakte gehaktballen. Maar gedurende de braderie kun je uiteraard ook heerlijk vertoeven op de terrassen van BLVD60 (the Orient Express) of McDonalds.

BonnieZ en Alida vermaken gratis de kinderen
Tijdens de Hollandse Braderie is het wel zo fijn dat de kinderen zich ook even vermaken.
Ook hier is uiteraard weer aan gedacht. BonnieZ heeft tijdens de braderie een gezellige knutselcorner waar kinderen o.a. klompjes kunnen schilderen, Lego robotjes kunnen maken of lekker ongestoord kunnen tekenen. En het animatieteam zorgt, onder leiding van professioneel schminkartiest Alida, ervoor dat de kinderen prachtig worden geschminkt.

 Kom jij zondag 19 juni ook gezellig naar de Hollandse Braderie op Woonboulevard Almelo?
De braderie is van 12.00 uur tot 17.00 uur.